kolmapäev, juuli 2

Suveks heegeldatud top


Tekkis tahtmine midagi värvilist ja pisikest teha. Et oleks lõbus ja saaks kiiresti valmis. Ehk siis hakkasin topi heegeldama. Mingit mustrit mul ei ole, lihtsalt vaatan ja teen. Praeguseks on juba kehaosa valmis ja ka ülemine osa on tehtud, aga kui kokku panen, siis ei ole nagu üldse see... ma ei tea, kas sest asjast ka asja saab. Algul mõtlesin küll, et no mis see pisike top ära heegeldada ei ole. Aga nüüd tundub, et polegi nii lihtne. Kui ikka seljas ei istu, siis ma teda selga ei pane ju ka. Ja praegu ta kohe üldse ei istu. Veel. (ma pole alla andnud)


Praegu piltidel on näha ainult pisut detaile, ma kogu lugu veel ei julge näidata. Lõngaks valisin Katia Espiga. Tükk aega seisin lõngapoes puuvillaste leti ees ja näppisin erinevaid lõngu. Küll on kahju, et peab valima kas värviliste lõngade või siis pehmete lõngade vahel. Ses suhtes, et Capri on väga laheda värvivalikuga ja ma iga kell oleks nõus sealt midagi võtma, aga kuidagi maru jäik on see lõng. Ma ükskord kudusin ühele beebile kampsuni. Oli ka just rõõmsaid värve vaja, aga kamsun jäigi siuke suhteliselt jäik ja üldse mitte beebisõbralik. Ei usu eriti, et see kandmisele läks. Samas pehmemate lõngade seas on jälle vähem värve valida. Kõike head korraga ei saa.

***

I felt like doing something colorful and small so that it would be more fun and not so much work. So I decided to crochet a top for the summer. At first I thought it would be very easy and simple doing such a thing but now it seems to be more difficult. The fitting is a problem - it just doesn't feel right... I don't have any pattern so I have to figure it out myself. But I will not give up and I hope to show some pictures of the top soon. For so far here's some details on the photos.