laupäev, september 12

Sillerdavad vikerkaarevärvid

Juba mõnda aega tagasi leidsin Abakhanist ilusad sinised pärlid. Mulle värvid väga meeldivad, nii et ostsin sinna juurde helerohelisi seemnehelmeid ja varasemast oli veel olemas lillakas-punaseid pisemaid pärleid. Kokku tuli üks vallatu ja värviline kaelakee. Kaelakee juurde tegin ka kolm käevõru - ühe samas stiilis rohelistest-sinistest-punastest helmestest, lisaks veel helekollaseid ja roosasid seemnehelmeid, siis üks sinine ja üks heleroheline. Käevõrud on tehtud elastikpaelast ja kaelakee on lükitud helmeniidile.


Ja loomulikult said valmis ka kõrvarõngad. Ikka samas rõõmsas ja värvilises stiilis. Ühed pisemad ja tagasihoidlikumad ning teised eriti pikad (eriti lemmikud). Olen neid siiani kandnud pea iga päev ja ise ülimalt rahul. Pisut rohkem värvi igasse päeva!



***

For some time ago I found really beautiful blue pearls. I just love colors! So I bought some more little light green beads and made myself a colorful necklace. And made three bracelets as well. One of them just as colorful as necklace - green, blue, red, yellow and pink beads. The other two are more simple, one all blue pearls and the other from green beads. I couldn't stop there and of course made two pair of earrings. All the same style. Having some fun with colors! These are my most favourite jewelry at the moment:)