kolmapäev, veebruar 6

Kindamaraton jätkub

Kui ma juba hoo peale sain, siis ei hakka rõõmu keelama. Valmisid veel samas stiilis kindad, seekord palju värvilisemad. Alustuseks jäi mul näppu tokk Emmebi Himalaya meriinovillast lõnga. Ilus sügav tumelilla toon ja väga-väga pehme tekstuur. Kahjuks jõudsin ma selle lõngani alles siis, kui Liann Lõngas toimus lõpumüük. Ilmselt on neil midagi samaväärset asemele pakkuda, ma pole veel jõudnud uurima minna.

Sisse kudusin G-B Wolle Jili heledamad lillad triibud. Servades on kasutatud Alvita Erica helerohelist. Millegipärast mulle meeldib väga tihti alustada kudumist teist värvi lõngaga. Ehk et loon silmad ühe tooniga ja edasi hakkan kohe kuduma teisega. Lisab mingi mõnusa nüansi. Vildilapid on nagu ikka, enda vilditud. Kasutatud Pilvelammastest tellitud meriino viltimisvilla. Nööbid leidsin Kangadžunglist.

Järgmiseks jäi lõngakorvis silma ilus punane Alvita Alpaka tokk. Sai kunagi ostetud lihtsalt ilusa värvitooni pärast. Hoidsin seda pikalt, ei raatsinud ära kasutada. Ühel hetkel otsustasin, et kindad peavad siit tulema. Tokist jääb pisut väheks, läksin poodi juurde ostma - paraku aga selgus, et seda tooni enam ei ole. Seega jäi see tokk mul veel pikemaks ajaks seisma, kuni nüüdse uue kindaplaanini.

Juurde ostsin Lana Gatto VIP punase lõnga (80% villa, 20% kašmiiri). No tõeliselt pehme ja mõnus lõng (ja küllaltki kallis ka). Kuna oluliselt peenem Alpakast, siis kudusin kahekordselt. Ka nende kinnaste jaoks leidsin nööbid Kangadžunglist. 



Ühtekokku tugev värviline energiasüst. No et see kevad juba kiiremini tuleks:) Talvel nende kinnastega nagunii ei käi.