kolmapäev, mai 30

Mobiilikotid

Ja siit esimesed üllitised, millest üks on küll juba valminud paar aastat tagasi ja teine kuskil pool aastat tagasi. Mobiilikotte on hea lihtne teha - nende jaoks ei kulu palju materjali ja tegemine ei võta ka kuigi kaua aega. Ja ainsaks piiriks on fantaasia - neid võib disainida milliseid tahes:)

Sinine kott sai tehtud siis paar aastat tagasi talvel. Oli mul näpu vahel kera lambavillast lõnga, mis oli sellise hästi mõnusa sügava sinise tooniga. Tahtsin sellest kindlasti midagi teha, aga lõnga oli vähe ja ei raatsind kõike ära raisata. Aga ühe mobiilikoti jaoks ikka natuke ohverdasin. Koti vooder on ka kootud samast lõngast ning kõik on kokku heegeldatud valge mohhääriga. Tulemus sai päris talvine. Nööriks näpupael, mis tegelikult jääb vist tiba nõrgaks - kui telefon sisse panna, siis tundub kahtlane... et kas ikka kannab ära... Klapi kinnitus on tavalise krõpsuga.


Teise koti idee kummitas päris kaua - juhtusin kodus pööningul kolama ja leidsin suurel hulgal veel vanast villavahetuse ajast pärit villaseid lõngu - kõikvõimalikes erinevates toonides. Tahtsin teha midagi värvilist ning rõõmsat ja valmis sai selline kotike.


Selle saab kinnitada klambriga vööle ja see kinnitus on juba märksa vastupidavam ja asjalikum. Voodriks õmblesin pehme fliisi, koti saab ülevalt kinni panna kahe trukiga.

Kommentaare ei ole: