neljapäev, detsember 13

Ei anna alla!

Läksin poodi ja ostsin ringvardad ära. Tüütu küll, et iga projekti jaoks jälle uued vardad tekivad. Aga ehk ma kasutan neid kunagi kuskil veel... viitsin võibolla mõnda õlasalli jälle kuduma hakata, kuigi nr 3,5 varrastega on see ikka väga piinav protseduur. Asi edeneb nii aeglaselt. Ma usun, et nr 5 varrastega oleks mul sama mustrikordade arvu juures juba igasugune laius ja pikkus rõõmsalt käes olnud. Loodame siis vanarahva tarkuse peale, et kaua tehtud kaunikene :)

esmaspäev, detsember 10

Päkapikk toimetab

Vaatamata sellele, et ma miskit postitada pole jõudnud, ei tähenda see seda, et ma nüüd käed rüpes istun ja niisama paremat homset ootan. Kindad said valmis ja ootavad otsust - kas kaunistada või mitte kaunistada.


Ja siis on mul pooleli üks jõuluprojekt. Nimelt hakkasin õlasalli kuduma - mõtlesin, et no mis see siis ära ei ole! Aga mitu nädalat olen juba pusinud. Eile õhtul ei mahtunud silmad enam kuidagimoodi varda peale ära ja mul närv ütles üles ning kudusin silmad maha. Varraste pealt ei saa päris täpselt suurusest aru ka. Ja kui olin ära lõpetanud, siis vaatasin, et oleks võinud ikka vähemalt 5 cm veel pingutada... 10 cm oleks veelgi toredam olnud.

Peangi nüüd plaani, et mida ette võtta. Kasutasin täiesti tavalist kahte varrast, nagu kampsuni kudumisel. Aga peaks vist muretsema miskid hirmpikad ringvardad, silmad uuesti peale noppima ja edasi kuduma. Oleks et see sall mulle endale, aga see on mõeldud kingituseks ja siis peab ikka olema korralikult tehtud. Et ei oleks kingisaaja ees piinlik... et oleks suurema teinud, aga näe silmad ei mahtunud enam ära...