pühapäev, märts 9

Roosa ja roosiline

Mudel: paanidega seelik ajakirjast "Käsitöö", suvi 2007
Kangas: 55% lina, 45% viskoos

Selline ta siis saigi. Kangas ostetud Abakhanist.


Vaatasin ka juba Burdast ühe kleidi lõike välja (piiluda saab siit), aga tundub, et seda saab ainult neil webist tellida. Ja niipalju kui mina arvutasin, tuleks selle lõike hind tunduvalt kallim, kui siit poest terve ajakiri osta. Mis teeb mind muidugi väga õnnetuks, sest mida rohkem ma seda kleiti vaatamas käin, seda rohkem meeldima hakkab. Ja paistab, et pole väga keeruline õmmelda ka, mis minusuguse algaja jaoks just sobiks. Niuts! Aga mis seal siis ikka.

4 kommentaari:

Sirliiz ütles ...

Tõeliselt kaunis kangas ja hästi ilus seelik ;) Ma tahaks ka õmmelda osata, kahjuks jäävad viimased üritused vähemalt 10 aasta taha ja kohe ei julge uuesti pihta hakata.

Muhv ütles ...

Tulin just praegu Abakhanist ja näppisin ka seda kaunist kangast ning mõtlesin oma plikale pähe määrida, a ta ei tahagi :(
väga ilus seelik igatahes!

sircu ütles ...

tänud:)
muhvile: võibolla ehmatas niipalju roose ja litreid ta ära. Kusjuures litreid on sellel kangal tõesti palju, ma algul kohe ei märganudki. Aga linane materjal ja naturaalne beez põhi on mõnusaks tasakaaluks. Ja kui pluus ka naturaalset tooni valida, siis ei tundugi üldmulje enam nii roosa-manna-vahuline:)

MARRE ütles ...

väga ilus suvine kangas ja seelik ka hästi õmmeldud! Tekitab ka tahtmist oma õmblusmasin tolmust puhtaks pühkida :)