pühapäev, august 3

Puhkus läbi ja top valmis

Oli päris pikk paus siin vahepeal. Mõtlesin küll, et puhkuse ajal vardaid nurka ei viska jne, aga ikkagi oli muid tegemisi. Ja hea ongi. Vahepeal on lihtsalt vaja puhata. Oma suvise topi sain siiski valmis. Ja hakkas seljas istuma küll.

Mudel: minu enda disain
Lõng: Katia Espiga (50% puuvill, 50% akrüül), rohekas, beez, helesinine, heleroheline, punane ja naturaalne valge, kokku kulus võibolla kuskil 150 g ehk
Heegelnõel: nr 3


Kehaosa heegeldasin põikipidi, kuna tahtsin saada püstiseid triipe. Põhiliselt ühekordsetest sammastest, aga et top rohkem kehakuju järgiks, siis kohati heegeldasin pool rida tavaliste kinnissilmustega. Nii et ülemine osa on veidi kitsam kui alumine osa.


Õlapaelad heegeldasin ka ühekordsetest sammastest ja korra veel ka kinnissilmustega üle. Kaunistuseks heegeldasin esiosale veel pisikesed lilled. Algul muretsesin, et top jääb liiga jäik. Umbes nagu korsett, aga polnd viga. Espiga on piisavalt pehme lõng, et sellepärast küll muretseda pole vaja. Kui just ise hirmtugevalt ei heegelda.


***

I had a little summer vacation and that's way here's been so quiet. But this is my summer top, finished and ready to wear. I used Katia Espiga for the yarn and it turned out quite well. Feels good to wear it:)

2 kommentaari:

Sirliiz ütles ...

Hästi mõnusad võrvid! Seljas pilt oleks muidugi ka teretulnud :)

sircu ütles ...

Tänud:)
Kui õnnestub, siis ehk näitan ka seljas pilti, sest tegelikult ega tõesti asjast muidu õieti ju aimu ei saa.