neljapäev, jaanuar 28

Avasin oma Etsy poekese


Seedisin seda mõtet juba pikka aega. Alguses tundus ilmatumalt keeruline ettevõtmine ning jätsin asja sinnapaika, siis aga tõstatas Marianne oma blogis teema ja see tekitas minus uuesti uudishimu ja mõtteid, mis siis kui ikkagi prooviks... Erilist lisapingutust see ei nõuaks, sest teen seda, mida mulle nagunii vabal ajal teha meeldib. Ainult et kaua sa ikka ainult endale teed ja oleks ju hea, kui ehk pisutki hobile kulutatud rahast ka tagasi tuleks. Ja üks väike salaunistus on olnud, et ühel ilusal päeval võiks mul olla oma väike butiik, kus müün oma disainitud tooteid. Aga nende "ilusate päevadega" kipub nii olema, et lähemale nad teps mitte ei jõua...

Seega siis otsustasin, et kas nüüd või mitte kunagi:)

Esimesed tooted - vilditud mobiilikotid - said alguse Craftwerki konkursist "Raamist väljas" Sügissonaat. Alguses mul olid hoopis teised tehnikad ja materjalid plaanis, aga kui juhtusin ühes kolmapäeva kollaažis üht fotot nägema, mis mulle konkursi jaoks idee andis, siis oli ka kohe selge, et see kotike saab olema esimeks katsetuseks. Et näha, kas idee töötab ja kas on mõtet edasi arendada. Mulle endale tulemus meeldis ja peale nuputamist ning katsetamist sain lõpuks lahti ka nendest vigadest, mis mind esimese koti juures tehnilise poole pealt häirima olid jäänud.

Tegelikult on selline disainimise protsess ääretult põnev! Mõtled välja, mida tahad teha ja milline võiks tulemus olla ja hakkad siis kavandeid ja lõikeid joonistama ning mõtlema, kuidas seda-teist asja tehniliselt lahendada. Kohati keeruline, aga väga huvitav!

Poes on esialgu muidugi vähe tooteid, ma alles tegelen nendega. Aga ei tahtnud ka pikemalt enam oodata, löön veel muidu põnnama. Nagu Peep Laja ühes oma blogi postituses räägib: piisavalt hea on piisavalt hea!

Loomulikult ma olen praegu suures pabinas. Kuidas läheb, millal tuleb esimene müük, kas üldse tulebki, kas oli mõtetki asjaga alustada... Äriinimene ma ei ole. Aga kui ei proovi, siis ei saagi kunagi teada, mis oleks võinud olla.

Kui kellelgi huvi tekkis, siis uudistada saabsiit:
sircu.etsy.com

***

I started with my own Etsy shop - sircu.etsy.com!

I had the idea for a while but it seemed to be too difficult so I let it be. Some time ago I started wondering again but what if I try... I would be doing something that I love to do anyway. This is my little passion and I'd like to design for others too, not just for myself. And so the decision came! My own little shop!

There's my very first collection - little felted phone cases. I already knew what I wanted to do but got the final idea from Craftwerk bag making challenge "Outside of the Frame" and here's my first bag. After testing and designing and testing I have four bags selling now and there will be more. (and I hope not just only bags)

I am a bit nervous about it. How am I going to do? Will I sell something? Will someone like my designs? The only thing I'm sure about is that I love making them:) Come and look around!

11 kommentaari:

Unknown ütles ...

nii tore - nii tore! mul on siiralt hea meel :)
ja poeke näeb juba alguses sul nii kaunis välja.
rõõmu sulle edaspidiseks sel teekonnal :)

sircu ütles ...

aitäh! ja aitäh ka pisiku eest:)

Helen ütles ...

Palju õnne esimese sammu tegemisel! Ja mulle see esimene kollektsioon väga-väga meeldib!

Maarit ütles ...

Õnnitlused!!
Ja poeke tõepoolest nii ilusates rõõmsates toonides.

sircu ütles ...

Tänud Heleena ja Maarit!

Arella ütles ...

Edukat poepidamist!

Margit K. ütles ...

edukat poepidamist! ja väga kaunid kotikesed on seal preagu.

sircu ütles ...

Aitäh teile AlleRaa ja Margit!

viki ütles ...

Wow lillised kaunid töö...need rõõmsad värvid!
Edu ka sinu väikesel poekesel :)

Krentu ütles ...

Väga tubli ja ettevõtlik oled:) Soovin Sulle suurt tegemisrõõmu ja palju ostjaid!

sircu ütles ...

Aitäh Viki ja Krentu heade sõnade eest!