laupäev, veebruar 23

Mrs Darcy lõpusirgel

Siin pildil on mul veel viimane varrukas pooleli.


Aga siin on juba tagatükk ja esitükid valmis ja ka kokku õmmeldud. Soonikust servaga tegingi nii, et kudusin sooniku osa eraldi edasi ja siis õmblesin seljatüki külge.



Nagu ikka, tahaks juba kangesti selga proovida, et kuidas ja kas üldse istub... Siiani on proovides norm tundunud, aga päris lõpptulemust ikka enne ei tea, kui kõik valmis. Mõne koha peal on kudumine suht kummaliselt kulgenud. Ma kohati püüdsin küll ka õpetust jälgida, aga see tundus mulle veidi... võõras... Nt. tavaliselt varrukat kududes ma ikka kasvatan ca iga 4. või 6. rea tagant, aga selle kampsuni puhul kasvatasin ma ainult 2 korda! Ja varrukakaar tuli ka päris naljakas... noh, kui seljas istub, siis pole vahet. Võib ju veidi teistmoodi ka tehtud olla.

2 kommentaari:

Krentu ütles ...

Ma juba nii ootan, et kuidas see sul seljas on. Mulle see darcy väga meeldib, on mul ka ravelrys ootejärjekorras :) aga kui ma seda õpetust ükskord kiirelt lugesin, siis tundus see mulle ka kuidagi mitte tavapärane. Muidugi sellise kampsuni jaoks ju nii otsest õpetust polegi vaja, kui on teine lõng, siis ikka peab muutma.
ma tahaks sellist sinepikollast darcyt, nagu originaalis on, aga mulle see värv vist väga ei sobi...
jään ootama uusi pilte!

sircu ütles ...

Ma ise ka tükk aega just värvi üle murdsin pead:) Aga valmis ta nüüd sai, vaja nööpe osta ja siis pildi peale püüda. Varsti näeb!