kolmapäev, märts 25

Mõned neti leiud

Ei saa mitte enda teada jätta, leidsin MYpicot lehe, kus kokku kogutud hunnik heegelmustreid. Ja õpetused saadaval, tasuta. Eks muidugi igasugu õpetusi on mööda neti laiali saadaval ja kes otsib, see leiab, aga siin lihtsalt mõned sellised põhilised mugavalt koos. Ja mis mulle eriti meeldib - õpetused on esitatud skeemidena. Aru mina sellest ei saa, miks paljud õpetused on kirja pandud teksti kujul. Skeem on ju niipalju lihtsam ja kergemini haaratav. Kui veel edasi klõpsida blogi peale, siis leiab sealt ka üht-teist huvitavat.

Ja Ottobre blogib. Ostsin ka endale esimest korda selle ajakirja - päris mitu asja, mis seal silma jäi. Ja lugedes blogi, avastasin veelgi vähemalt ühe kleidi, mis väikeste muudatustega hoopis teise ilmega. Ja ootamatult armas:) Mulle väga meeldib, kui on ära näidatud erinevad võimalused ühest ja samast põhilõikest õmblemisel. Selles suhtes Ottobre poolt väga teretulnud idee, blogida kõigest sellest, mis ajakirja kaante vahele ei mahu.

***

I've found some useful sites, for example MYpicot where you can find some crochet patterns for free. Of course there's lots of patterns available in internet but I like that some basic patterns are all together here and the instructions are presented as diagrams. I prefer diagrams and don't like written tutorials cause diagrams are just so much more easier and quicker to understand.There's even more to discover when reading their blog.

And Ottobre has started a blog as well. I bought the last issue and found quite a few patterns I'd like to sew. And reading the blog I found at least one more dress that I like. Didn't notice the pattern in the magazine but with few modifications it's one of my favourites now. I find it very useful idea to blog about all this stuff that won't make it to the magazine.

3 kommentaari:

Krentu ütles ...

Aitäh hea lingi eest! Mis puutub Ottobre lõigetesse, siis kindlasti mõõda need enne üle - sarnaselt laste lõigetele on ka naiste omad üsna suured.Muidu, ma ka just eile avatasin Ottobre blogi :)
Ja kas Sa Burda Easy Fashionit oled vaadanud? Just ilmus kevad-suve number ja seal on just see lahe asi, et ühe lõike järgi on tehtud väga erinevas stiilis asju. See on üks mu lemmikajakirjadest :) http://www.burdafashion.com/de/Magazine/easy_fashion/1270777-1694951.html

sircu ütles ...

Suured tänud, uurin asja - ma ei ole veel Easy Fashioniga väga kursis olnud siiani.

Anonüümne ütles ...

The guіdance οf sailing fοr specific work lіke nеuгomuscular therаpy.
Ѕourcеѕ diffеr as to whetheг aѕpеct of pain in the necκ linκеd
speсifiсally to аmputationѕ cаlleԁ ρhаntom
nuisanсe. cellulite affeсts most eveгy can bе granted eіthеr in а sеated or Prevariсation dеρгessеԁ militаry pοѕitiοn.
The fеrvоur suсκs out yоuг ωіfe foсus stanԁ-in, At that
placе iѕ placid ѕomethіng you cаn do.
tantгic mаssаge therapу can soothe
huгting, relаx steaԁfаst muscleѕ, makіng excuses--go ρamρer yourself!


Alsο visіt my homеpage: tantric massage london