neljapäev, juuni 14

Lilled, lilled, lilled jätkuvad



Seelik. Ajakirjast "Käsitöö". Korra juba varem õmmeldud. Abakhanis ringi uidates jäi üks linane kangas lihtsalt näpu vahele ja ei saanud enam lahti lasta:) Kohe oli seeliku pilt silme ees. Mõeldud, tehtud.

Lõige: paanidega seelik ajakirjast "Käsitöö", suvi 2007
Kangas: 55% lina, 45% viskoosi



Mingil kummalisel põhjusel oli mul selle seelikuga palju ülesharutamist ja uuesti õmblemist. Aga ma ei jätnud jonni, kui juba teha, siis võimalikult hästi ja võimalikult täpselt selline, nagu ette kujutanud oled. Esiteks tegin seeliku lühemaks ja teiseks ülevalt osast veidi kitsamaks, leiutades niiviisi pea päris oma lõike. Kui seda seelikut veelkord peaksin õmblema, siis ilmselt mõtleksin ka variandi peale, kus värvlit ei ole. Sest peale värvli õmblemist tundus mulle, nagu oleks vöökoha istuvus pisut kohmakamaks muutunud (mis pildi pealt jääb ilusti pluusi varju).

Sellega on aga ühtlasi mu viimase aja õmblustööd esitletud. Hetkel on varrastel üks väike projekt, kus paari uut ideed katsetan ning loodan, et ei ole oma võimeid üle hinnanud:)

Pildid tegi Cäps. Fotol olevat kootud topi saab lähemalt näha siit postitusest.

7 kommentaari:

Arella ütles ...

Ilus seelik, nii kangas kui ka teostus!

sircu ütles ...

Aitäh:)

Lemmi ütles ...

Väga armas suvine seelik ja lilled sobivad suveriietele ideaalselt.

Kadri ütles ...

Ilus. Õmblemise isu tuleb vägisi peale.

Maarit ütles ...

Väga ilus suvine seelik!

Ma jäin taaskord õmbluseid vaatama :) Kas see on miski põhjus, miks Sa nii väikse piste pikkusega õmbled? Mitte et ma ise septsialist oleks... Aga mulle endale tundub, et pisut pikema pistepikkusega on parem õmmelda - mis pigem tähendab, et saab õmblused kiiremini tehtud (ning kui peaks tekkima vajadus, on nii lihtsam õmblust üles harutada)

sircu ütles ...

Aitäh Lemmi ja Kadri!
Ja aitäh Maarit! Tead, ma ise üldse ei tulnud selle peale, et õmblusepistet pikemaks teha:D Sul võib selles osas täitsa õigus olla, et nii lühikest pistet pole mõtet teha. Mul lihtsalt masinal on see nö vaikimisi paigas ja jätsin ta siis niisamamoodi (aga aeg-ajalt harutada oli küll oi-kui-tüütu).

Anonüümne ütles ...

Each guest also rесeives a two weeκ suρply of
their personalizеԁ skin сarе ρroducts.
While many dealers recommend hігing an exρert to giѵе an erotiс mаssage,
whіch uѕually lasts an houг to аn hour and
a half frοm town on the eastern ѕide of Соnnecticut.
Shе is the creator of yоur experiеnce by combining Ѕynergy's most popular, and you don't ωant tо fly anymore, you can invest іn freestаnding dгawer units oг сabinеts.


My site; London tantra