neljapäev, jaanuar 3

Värviline vildist telefonikott

Head uut kõigile!

See telefonikott sai tegelikult juba tükk aega tagasi valmis tehtud, aga blogimiseni jõudsin alles nüüd. Tegemist tellimustööga. Soov oli saada midagi värvilist ja minule värvid väga meeldivad:) Nii pealmine kui sisemine osa on vildist. Ehk siis pehme ja kohev kotike, kuhu telefon pista ja mis kukkudes pisutki põrutuste eest kaitseb.

Kotile sai tehtud ka sang, nii et seda saab randmekotina käe peal kanda. Sanga jaoks kasutasin kahte sobivas toonis sametpaela ja õmblesin need omavahel kokku.




Praegu neid pilte siin vaadates tahaks küll soovida kõigile blogi lugejatele ja käsitöösõpradele vähemalt sama värvilist ja lõbusat uut käsitööaastat! Loodan, et tuleb palju ägedaid mõtteid ja häid ideid:)

6 kommentaari:

Karita ütles ...

Nii rõõmus :)!

Eveli ütles ...

See on tõesti rõõmus ja ilusate värvidega kotikene :)

Arnikai ütles ...

Värviküllane, meeldejääv. Hea vaadata.

emmeliine ütles ...

Tere!

Kas oleksite nõus sellise armsa kotikese tegemist ka õpetama? Blogi kodulehelt ei leidnud mingit kontakti? Või ei vaadanud korralikult?

Pille

Anonüümne ütles ...

Bhairav eгotic maѕsage addresses the keys to spiгitual growth аnd fulfillment.
One of the top piсks foг familiеs and seniors аnd also secоnԁ homeownerѕ.


my webѕite tantric massage London

Anonüümne ütles ...


http://www.petinsuranceuks.co.uk/liability-insurance.html Death can also covered by some policies up to a set age but you should check with your provider as not all include this cover. Payment is made to the veterinarian at the time of service, and then a claim is submitted to the ASPCA via email, fax, or mail.