teisipäev, jaanuar 29

Kindad, kindad, kindad

Ühel õhtul sõbra pool külas istudes oli mul ühtäkki silme ees justtäpselt selline kindapaar. Olin juba tegelikult mõnda aega mõtisklenud, kuidas teha ägedaid ja teistmoodi kindaid. Näiteks selliseid, mis oleksid kaunistatud vildiaplikatsioonidega.

Eks idee tekkis ikka sellest viimati kootud beebi kampsunist. Isegi materjal sai kõik sama valitud. Kuna tahtsin vildist lehed just masinaga peale õmmelda, siis pidin pisut nö. kinda anatoomia üle juurdlema. Ja sündisidki sellised klapiga kindad. Klapp on küll servadest nööbitud, kuid alumine serv on kinda külge õmmeldud. No et sõrmenukid kusagilt piiluma ei hakkaks.


Kui üks paar sai valmis, läks varrastele kohe järgmine. Teised lõngad, teised värvid. Ja mõttes on veel selliseid ja teistsuguseid... Kuna ma ilmselgelt ise kõiki neid kindaid ära kanda ei jõua, siis lähevad müüki. Lihtsalt nii mõnus on selliseid kindaid kududa, kus lased fantaasial lennata ja tulemus on kohe kiirelt näha. Kampsunite sekka meeldiv vaheldus:)


neljapäev, jaanuar 3

Värviline vildist telefonikott

Head uut kõigile!

See telefonikott sai tegelikult juba tükk aega tagasi valmis tehtud, aga blogimiseni jõudsin alles nüüd. Tegemist tellimustööga. Soov oli saada midagi värvilist ja minule värvid väga meeldivad:) Nii pealmine kui sisemine osa on vildist. Ehk siis pehme ja kohev kotike, kuhu telefon pista ja mis kukkudes pisutki põrutuste eest kaitseb.

Kotile sai tehtud ka sang, nii et seda saab randmekotina käe peal kanda. Sanga jaoks kasutasin kahte sobivas toonis sametpaela ja õmblesin need omavahel kokku.




Praegu neid pilte siin vaadates tahaks küll soovida kõigile blogi lugejatele ja käsitöösõpradele vähemalt sama värvilist ja lõbusat uut käsitööaastat! Loodan, et tuleb palju ägedaid mõtteid ja häid ideid:)