kolmapäev, august 15

Valmis:) Minu Rusted Root

Mudel: Rusted Root (Zephyr Design) - kootud taas kord pildi järgi
Lõng: Katia Bamboo (60% bambus, 40% puuvill), hele beez, kokku kulus ca 200-250 g
Vardad: ringvardad nr 3,5 (äärte jaoks nr 2)

Selline ta siis sai:

Kui tohib ise kiita, siis minu meelest päris armas:) Olin väga positiivselt üllatunud, kui lõpuks valmis pluusi selga tõmbasin. Sobis nagu valatult ja seda tänu sellele, et sain kudumise käigus pidevalt pooleli olevat tööd selga panna ja kontrollida, kas asi ikka klapib.


Ülevalt kaelaava on üsna avar. Ma ei tea veel, kuidas see lõng kandes käituma hakkab, et kas venib jne. (muidu on küll väga mõnus ja pehme see bambuse lõng, julgen soovitada). Ma väga loodan, et püsib vormis, sest muidu ma kardan, et hakkab õlgade pealt äkki alla vajuma. Aga see on hetkel ka ainus asi, mis mul võibolla muret teeb. Tegelikult olen ma ikkagi üliõnnelik, et ma ei pidanud kordagi midagi üles harutama. Pitsi muster mõne koha peal läks veidi sassi, aga tühja kah. Kuna väga aru pole saada, siis lasin asjal jääda nii nagu on. Seega - ainult puhas kudumisrõõm.


Ilmselt kavatsen ma veelgi kududa niimoodi ühes tükis asju.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

on küll väga armas ja ilus :)
ülaääre võib, kui vajalikuks osutub, lõngaga koos nähtamatu kumminiidiga vähikäigul üle heegeldada ntx. Hoiab ilusti asja paigal, samas on piisavalt veniv, et asi selga saada. olen ise kasutanud seda varianti.

Anonüümne ütles ...

Oi, väga ilus rusted root. Ma olen jälginud välismaists käsitööblogides, kuidas kõik seda koovad ja alati imestanud, et miks küll selleks peaks mustri ostma :), ülalt-alla raglaan on ju nii lihtne kududa. Aga Sinu tulemus on tõsti viis pluss.

Tahtsin veel seda öelda, et avastasin Su blogi täiesti juhuslikult ja olen vaimustuses - see on üks vähestest kodumaistest käsitööblogidest, mis mu bloglines'i kirja sai.

sircu ütles ...

Suured tänud kiidusõnade eest! Hea on teada, et sellel blogil on ikka lugejaid ja loodetavasti leiate siit aegajalt midagi endale kasulikku-huvitavat:)