pühapäev, märts 28

Meem: 7 head asja igas päevas / 7 good things in every day

Jõudsin lõpuks ka selle lubatud meemini, mille Sirliiz juba tükk aega tagasi mulle edasi andis. Ma kohe päris istusin ja mõtlesin neid 7 asja.


Esimene, mis kindel - iga hommik algab tassitäie kuuma kohviga. Ei saa öelda, et ma nüüd suur kohvigurmaan oleksin, aga harjumus on juba pikka aega ja muidu enam ei kujuta ettegi. Seda lihtsalt on vaja:)

First thing in the morning - a hot cup of coffee. I'm not exactly a coffe gourmet but I've used to start my mornings like this for a very long time and can't imagine it could be any other way:)


Teiseks on mul välja kujunenud iga hommikune ja õhtune jalutuskäik. Trenni inimene ma ei ole ja kui sammulugeja sain, siis otsustasin need 10 000 sammu päevas ära teha. Nüüdseks on sellest kujunenud väga meeldiv harjumus, mida ma tõesti naudin. Pisut pikem jalutuskäik tööle annab aega mõtteid klaarida ja tervisele on see ka ainul hästi mõjunud.

The second good thing - a little walk in the morning and in the evening. I'm not very sporty person but when I got my step counter I started counting my steps! Not less than 10 000 a day. And I really enjoy those walks, they give you some time to think about stuff. And it's good for the health as well!


Enamasti meeldib mulle jalutamise ajal muusikat kuulata. Varem ei tekkinudki päeva jooksul sellist momenti, kus saaks segamatult just oma lemmikumuusikat kuulata ja ma tundsin sellest päris puudust. Seega kaks head asja korraga!

Most of the time I like to listen some music when walking. Actually I didn't have any time for that before. So now I got two good things at the same time:)


Kõige suurem rõõm on muidugi igasugune käsitöö tegemine. Siia alla oleks kohe panna terve rida väikseid rõõme igas päevas, mida mulle meeldib teha. Vahet ei ole, kas õmblen või koon või vildin või heegeldan.

And of course, the most biggest joy in my every day life is doing craft - knitting, felting, crocheting - doesn't matter what, I love it all!


Kuigi ma väga kirglik kokkaja ei ole, meeldib mulle hea toit ja vahel meeldib mulle ka ise midagi väga head teha. Selle pildi peale on nüüd küll üks tõsine kokkamine kinni püütud:P Kui mu mälu ei peta, siis tuli siit lõpuks riisisalat.

Cooking is not my greatest passion but I love good food and sometimes I like to cook something good myself.


Aegajalt meeldib mulle ikka sirvida käsitööajakirju ja raamatuid ja siia alla käivad ka kõikvõimalikud käsitööblogid. Selle vastu patustan ma regulaarselt ka tööl, kui väikest pausi tahan ja siis käin ja googeldan ringi.

I like all kind of craft magazines and books and blogs. Often I find myself browsing the blogs even when should be working...

Ja loomulikult on kindlasti igapäevaseks suureks rõõmuks mu pere, kõik sõbrad ja toredad inimesed, kellega koos saab ikka aegajalt midagi ette võetud.

And finally of course my family and my friends:) What would be life without them!

Ilmselt on meem juba pikka aega ringelnud ja keeruline on leida neid, kellele juba poleks edasi suunatud. Aga siiski-siiski - Heleena, Maarit ja Alleraa - teie blogist ei leidnud ma seda meemi veel teps mitte:) Et kui siia lugema juhtute ja mahti on, siis pildistage ja kirjutage oma seitsmest toredast asjast.

8 kommentaari:

Karita ütles ...

Käsitöö asjad tulevad sul küll kenasti alati välja ja siin kohal võin öelda veel lisaks, et Sircu oskad väga hästi süüa teha, sellele saame me alatihti kinnitust :) Kiip app te guud vörk ;)

sircu ütles ...

:D oi tänud-tänud:) Kõrvad liiguvad ja saba liputab!

Helen ütles ...

Ohoo, aitäh meemi eest!!! Ma pean kohe mõtlema hakkama ...
Ja Sinu meemi pildid on väga ägedad, eriti kokkamise oma. :))

sircu ütles ...

aitäh, Heleena! see kokkamise oma meeldib mulle endale ka kõige rohkem:P

Maarit ütles ...

Ma kohe tükk aega vaatasin seda sügise pilti - kuidas oleks mõnus seal lehtedes sahistada :D (sellegi poolest ootan ma pikisilmi kevadet)
Teised pildid ka kõik väga ilusad!

Ning ma asun nüüd seda seitset asja mõtlema :)

sircu ütles ...

Soovin jõudu, Maarit ja ootan põnevusega! See oli tegelikult päris mõnus nuputamine - vaja ju ainult headele asjadele mõelda:)

Anonüümne ütles ...

I would like to exchange links with your site omanurgake.blogspot.com
Is this possible?

Teuvo Vehkalahti ütles ...

Very nice picture, and your blog as a whole is nice to read and watch. I like it very much. Come take a look Teuvo images www.ttvehkalahti.blogspot.com blog and tell all your friends photos on your blog Teuvo fermentation that can be your country's flag above my blog. A very good continuation of the autumn to you. Teuvo Vehkalahti Suomi Finland